Macedonian Cuisine/Food
Collapse
X
-
Originally posted by The LION will ROAR View Post
Grilled Chillies (Pecheni Piperki)- Секој чоек и нација има можност да успеат колку шо си дозволуваат. Нема изговор.
- Every human and nation has the ability to be as great or as weak as they allow themselves to be. No excuses.
Comment
-
-
how about sarma made with cabbage leaves."Ido not want an uprising of people that would leave me at the first failure, I want revolution with citizens able to bear all the temptations to a prolonged struggle, what, because of the fierce political conditions, will be our guide or cattle to the slaughterhouse"
GOTSE DELCEV
Comment
-
-
Originally posted by Coolski View Postwww.villagefeast.com.au has a heap of Macedonian recipes. My cousin runs it
Highly recommended.Risto the Great
MACEDONIA:ANHEDONIA
"Holding my breath for the revolution."
Hey, I wrote a bestseller. Check it out: www.ren-shen.com
Comment
-
-
Leak and dried hot peppers soup
Leak and dried hot peppers soup and oil and meat free bean stew (This is great when your fasting)
Стравот на Атина од овој Македонец одел до таму што го нарекле „Страшниот Чакаларов“ „гркоубиец“ и „крвожеден комитаџија“.
„Ако знам дека тука тече една капка грчка крв, јас сега би ја отсекол целата рака и би ја фрлил в море.“ Васил Чакаларов
Comment
-
-
Zelka so kolbas
Musaka na Ohridski nacin
Last edited by lavce pelagonski; 02-09-2013, 09:24 PM.Стравот на Атина од овој Македонец одел до таму што го нарекле „Страшниот Чакаларов“ „гркоубиец“ и „крвожеден комитаџија“.
„Ако знам дека тука тече една капка грчка крв, јас сега би ја отсекол целата рака и би ја фрлил в море.“ Васил Чакаларов
Comment
-
-
My mum made sarma today thought I should share it
This is zelnik Kotorski nacin from a friendСтравот на Атина од овој Македонец одел до таму што го нарекле „Страшниот Чакаларов“ „гркоубиец“ и „крвожеден комитаџија“.
Comment
-
-
Burek with pras and piperki peceni Ohridski nacin
Стравот на Атина од овој Македонец одел до таму што го нарекле „Страшниот Чакаларов“ „гркоубиец“ и „крвожеден комитаџија“.
Comment
-
Comment